30 sep 2016

Studentenboxen zijn binnen!

Het schooljaar 2016/2017 is inmiddels al weer vijf weken oud, en de tentamens komen langzaam maar zeker dichterbij. Om jullie een duwtje in de goede richting te geven, biedt SV Humanity jullie een STUDENTENBOX aan! In deze studentenboxen zitten allerlei spulletjes die ideaal zijn voor studenten. Omdat het voor de 1e jaars leden onder ons allemaal nieuw is, willen wij hen de kans geven om de studentenboxen als eerst op te halen bij ons kantoor. Vanaf maandag a.s. mogen ook de andere leden langskomen op ons kantoor voor een mooie box. (OP=OP)
Tot snel!

——————————————————————————————————-

English version
The school year 2016/2017 is already five weeks old, and the examens are slowly but surely getting closer. To give you a little push in the right direction, SV Humanity offers you a STUDENT BOX! This student box contains many things that are ideal for students. Because it’s all new for the first year members, we want to give them the opportunity to get the first boxes. From forthcoming Monday, all the members may drop by our office to get one studentbox. (GONE = GONE)
See you soon!