We doen dit natuurlijk niet alleen

Studie commissie StuCo

De Studie Commissie (StuCo) is verantwoordelijk voor het organiseren van studie gerelateerde activiteiten en bestaat uit studenten van de Academie Mens & Arbeid. Bij studie gerelateerde activiteiten moet je denken aan gastlezingen, bedrijfsbezoeken, workshops, etc.

De enige echte StuCo leden!

• Yorick Hoftijzer
  • Jet Koekkoek
  • Maud Bruins
  • Rens Wijma

Event commissie EventCo

De Event Commissie (EventCo) is verantwoordelijk voor het organiseren van niet studie gerelateerde activiteiten en bestaat uit studenten van de Academie Mens & Arbeid. Naast studiegerelateerde activiteiten is er tijd voor informeel vermaak in de vorm van borrels en (hbo-) feesten. Humanity is daarom dé studievereniging om jouw studietijd een extra dimensie te geven.

De enige echte EventCo leden!

• Joris Theunissen
  • Juliette Schinkel
  • Margit van ’t Slot
  • Justin Petersen
  • Pieter Löwenthal
  • Nienke Veldhuis

Trots op al haar leden

Ook als je geen commissie lid bent, ben je welkom bij al onze activiteiten. Of het nou lezingen, borrels of feesten zijn, je bent altijd welkom. Kom gerust eens langs voor een kopje koffie of kijk in onze agenda wanneer de eerst volgende activiteit is.

Studiereis commissie TripCo

De Studiereis Commissie (ReisCo) is verantwoordelijke voor het organiseren van een buitenlandse studiereis voor de leden van Humanity.

De enige echte ReisCo leden!

• Agnija Stropute
  • Stijn Oosterholt
  • Teun Oosterholt
  • Noora Savolainen
  • Ferdi Zeich

Kas commissie KasCo

De Kas Commissie is een commissie met een controlerende taak. Deze commissie controleert het financiele plaatje van Humanity.

De enige echte KasCo leden

• Chris Bloemena

Raad van Toezicht RvT

De Raad van Toezicht is een commissie met een controlerende taak. Deze commissie controleert en houdt toezicht op het functioneren van de vereniging. De RvT bestaat uit oud-bestuursleden.

De enige echte RvT leden

• Bjarne Vijfvinkel
  • Karin Masselink
  • David van Tuil
  • Rick Bles
  • Rens Wijma

Idee voor een leuke activiteit?

Iets anders dan een borrel of bowlen? Mail naar info@svhumanity.nl als je een idee hebt voor een leuke activiteit.

Meehelpen met een commissie?

Wil je meehelpen met een commissie? Helpen met het organiseren of controleren en daarmee Humanity verder dragen? Geef je dan nu op!

Altijd gezellig!

Wil je zien hoe de vorige activiteiten er uit zagen? Kijk dan snel de foto's op de media pagina!