Samen met onze geweldige partners!

NOVI Enschede

NOVI

Een keer in de maand zitten we met leden van onze vereniging gezellig een hapje, drankje of diner te nuttigen bij NOVI, zij geven ons 15% korting op de gehele rekening en onze eigen stamtafel op het terras!

Bieren Danscafé Persee

Bieren Danscafé Persee is onze stamkroeg in Deventer. Hier hebben wij de mogelijkheid om regelmatig borrels en feesten te organiseren. Persee heeft een groot assortiment aan speciaalbieren, zo hebben ze een biertje van de maand!

Aspen Valley

Bij Aspen hebben wij de mogelijkheid om regelmatig feesten te organiseren en krijgen wij korting op drankjes. Leden mogen gratis naar binnen tijdens onze feesten en genieten eveneens korting op drank!

Studieboekencentrale

SBC

oftewel de Studieboekencentrale – Zij geven ons 5% korting op studieboeken en dat kan aardig oplopen gezien je (minimaal) vier jaar studeert!

Saxion

De Academie voor Mens & Arbeid – Zij sponsoren ons regelmatig bij het organiseren van studiegerelateerde activiteiten en bieden mogelijkheden voor promotie van onze activiteiten.

Ook samenwerken met SV Humanity?

Neem dan contact met ons op. Dan kunnen we samen kijken hoe we elkaar kunnen helpen!