Waar wacht je nog op?

Word lid van de gezelligste vereniging van Enschede!

Word Lid

Waarom lid worden?

Studievereniging Humanity is de leukste vereniging van Enschede! Als lid zijnde heb je veel voordelen, worden er leuke en leerzame uitjes voor je georganiseerd en sta je er nooit meer alleen voor! Gelijk aanmelden dus!

Aanmeldformulier

Geslacht:
ManVrouw
Geboortedatum:
Studie:
Ik word lid bij Studievereniging Humanity. Hierbij ga ik akkoord met de jaarlijkse contributie van € 10.00 euro, die automatisch van mijn bankrekening wordt afgeschreven. Het lidmaatschap wordt elk jaar automatisch verlengd indien er geen wederopzegging plaatsvindt. Opzegging kan alleen schriftelijk met handtekening, en dient voor 1 juli van het lopende collegejaar binnen te zijn bij Humanity. Bij het instemmen met de algemene voorwaarden gaat men akkoord met het delen van de voor- en achternaam, e-mail adres en Humanity-lidnummer aan selecte partners waarmee Humanity samenwerkt, o.a. voor gebruik van de Humanity website. Tevens ga ik akkoord met het maken en publiceren van foto- en videomateriaal waar ik herkenbaar op in beeld ben. Dit materiaal wordt uitsluitend gebruikt voor de Humanity website, Facebookpagina en Instagrampagina.