Trots op al haar leden

Ook als je geen commissie lid bent, ben je welkom bij al onze activiteiten. Of het nou lezingen, borrels of feesten zijn, je bent altijd welkom. Kom gerust eens langs voor een kopje koffie of kijk in onze agenda wanneer de eerst volgende activiteit is. Wil jij actief worden bij Humanity? Laat het ons weten! Wij zijn altijd opzoek naar actieve leden.

LuCo leden

• Karin Masselink
  • Jet Koekkoek
  • Joris Theunissen
  • David van Tuil
  • Rens Wijma

Lustrum Commissie

De Lustrum Commissie (LuCo) is de commissie die het 1e lustrum van Humanity mag organiseren. In het jaar 2019 bestaat Humanity 5 jaar. Deze commissie zorgt ervoor dat dit grootst gevierd wordt. Nieuwsgierig? Volg ons op Facebook en Instagram voor de laatste updates.

Activiteiten Commissie

De Evenementen Commissie (AcCo) is verantwoordelijk voor het organiseren van alle niet-studie gerelateerde activiteiten en bestaat uit studenten van de Academie Mens & Arbeid. Deze commissie organiseert de leukste activiteiten en onvergetelijke feesten.

AcCo leden

• Teun Oosterholt
  • Justin Petersen
  • Myrthe Koers
  • Lars Olde Olthuis
  • Chantal Hagting
  • Marijn Oude Brunnink
  • Cheyenne Scheffer

StuCo leden

• Koen Kremer
  • Merle Snippert
  • Marlyn ten Hagen

Studie commissie

De Studie Commissie (StuCo) is verantwoordelijk voor het organiseren van studie gerelateerde activiteiten en bestaat uit studenten van de Academie Mens & Arbeid. Bij studie gerelateerde activiteiten moet je denken aan gastlezingen, bedrijfsbezoeken, workshops, etc.

Promotie Commissie

De Promotie Commissie (ProCo) is verantwoordelijk voor alle promotie van evenementen. Zij zorgen er voor dat jij te weten komt welk evenement wanneer is. Daarnaast voorzien zij de vereniging van toffe merchandise

ProCo leden

• Jet Koekkoek
  • Chantal Hagting
  • Cheyenne Scheffer
  • Isa van Brussel
  • Joris Theunissen
  • Mardi Westenberg
  • Marijn Oude Brunnink

RvT Leden

• Voorzitter: Joris Theunissen
  • Marijn Oude Brunink
  • Justin Petersen
  • Myrthe Koers

Raad van Toezicht

Zonder Raad van Toezicht (RvT) geen Humanity. Zij zorgen ervoor dat alles wat het bestuur doet wordt gecontroleerd. Daarnaast zorgen zij ervoor dat het bestuur goed kan functioneren en geeft waar nodig feedback.

Kas commissie

De Kas Commissie (KasCo) is verantwoordelijk voor het controleren van alle financiën. Zij zorgen ervoor dat de vereniging financieel gezond blijft.

KasCo leden

• Voorzitter: Maud Bruins